ReisCreaties Vakantie PubQuiz

ReisCreaties PubQuiz

Aanmelden voor ReisCreaties Vakantie PubQuiz

WIN JIJ DIE SAFARI OF 1 VAN DE ANDERE PRIJZEN?

Samen met een paar collega reisadviseurs organiseren wij een online vakantie PubQuiz!

Ik zou het superleuk vinden als je ook meedoet! Schrijf je in via ronald.franken@reiscreaties.nl en laat ook even via Facebook weten dat je erbij bent! Vrijdag 1 mei om 20.00 uur is de 1e ronde!

Er zijn wekelijks fantastische prijzen te winnen, met klap op de vuurpijl een Safari die start in Namibiรซ, door Botswana gaat en eindigt bij de Victoriawatervallen in Zimbabwe.

๐—ง๐—ถ๐—ท๐—ฑ ๐˜ƒ๐—ผ๐—ผ๐—ฟ ๐—ถ๐—ฒ๐˜๐˜€ ๐—น๐—ฒ๐˜‚๐—ธ๐˜€!
Jouw perfecte reis regelen, daar zijn wij natuurlijk supergoed in. Maar nu dat even niet kan? Blijkt dat we ook nog eens hele goede quizmasters zijn! En laten we ook nog eens van gezelligheid houden…. Houd je gereed, want samen betekent dat de perfecte ingrediรซntenlijst voor onze Pubquiz!

๐ŸŒย ๐—ช๐—ฎ๐˜ ๐—ด๐—ฎ๐—ฎ๐—ป ๐˜„๐—ฒ ๐—ฑ๐—ผ๐—ฒ๐—ป?
80 vragen verdeeld over verschillende rondes over van alles dat met reizen te maken heeft – beantwoord ze alleen of met je zelfgekozen team om je heen. Gezellig ook om ondertussen met andere deelnemers (opa/oma/collega’s/vriendinnen/iemand anders?) te videobellen en te kijken of je elkaar kunt verslaan.

๐Ÿ“†ย ๐—ช๐—ฎ๐—ป๐—ป๐—ฒ๐—ฒ๐—ฟ?
Op vrijdag 1 mei gaan we om 20:00 van start met de eerste ronde, hierna volgen nog 3-wekelijkse speelrondes waar je je apart voor kunt aanmelden.

๐Ÿ’ฐ๐—ช๐—ฎ๐˜ ๐—ธ๐—ผ๐˜€๐˜ ๐—ต๐—ฒ๐˜?
Deelnemen kost je maar โ‚ฌ 2,50 per ronde! Zo goedkoop ben je nog nooit op vakantie geweest!ย ๐Ÿ˜Ž

๐Ÿคทโ€โ™‚๏ธย ๐—›๐—ผ๐—ฒ?
Meld je via mail, app, messenger, website of telefoon bij mij aan. Dan ontvang je een betaallink en na betaling, de link naar de quiz waar we je op de genoemde tijd online verwachten.

๐Ÿ†ย ๐—ช๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ๐—ผ๐—บ?
Gezelligheid natuurlijk! Maar daarnaast doe je een hoop interessante weetjes op en maak je bovendien kans op fantastische prijzenย ๐Ÿคฉ, met dank aan onze sponsors. Wie wil er nu niet gaan voor die safari in Namibiรซ, Botswana en Zimbabwe en andere mooie prijzen!

Categorieรซn van de vragen eerste ronde:

  1. Eten en drinken
  2. Vervoer
  3. Feestdagen
  4. Topografie
  5. Feiten of fabels
  6. Flora en Fauna
  7. Bekende gebouwen
  8. Unesco wereld erfgoed

En als extraatje, je verdient bij je deelname al een kortingscode om mee te gaan shoppen bij Reismonkey (handige reisartikelen)!

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.