All-Inclusive autohuur wereldwijd

All-Inclusive autohuur wereldwijd

Scenic Travel werkt samen met de grootste onafhankelijke en voordeligste wereldwijde autohuur aanbieder. Sunny Cars biedt 100% all-inclusive autohuur wereldwijd. In de drukke (vakantie) perioden is het aan te raden om de huurauto op tijd te reserveren, voorkom hoge prijzen, frustratie, de kans dat de gewilde auto niet meer te huur is en niet hoeven wachten bij aankomst op de vakantiebestemming. Een auto huren via Sunny Cars geeft zekerheid, all-in prijzen, alles is inclusief (geen verborgen kosten) en eventueel mogelijk zonder creditcard (op steeds meer bestemmingen).

Met de gratis flexservice zijn alle wijzigingen en/of annulering kosteloos (tot 1 uur voor huuraanvang). Nu gratis bij iedere autohuurreservering wereldwijd.

Autohuur vergelijken loont zeker de moeite

Je kent het wel, je komt vermoeid aan op de plaats van bestemming en gaat snel de huurauto ophalen. Lange rijen, in een vreemde taal de papieren bekijken en invullen en dan komen de extra’s die bekeken moeten gaan worden. Er wordt gedoeld en gehoopt dat er nog een (extra) verzekering, accessoires bij wordt geboekt. Bij een boeking van een huurauto via Scenic Travel / Sunny Cars behoort dit tot het verleden, wijzigingen en zelfs annulering tot 1 uur voor huuraanvang is opgenomen in de boeking. Huur je auto zonder zorgen, transparant en eerlijk. Je hoeft je nergens druk om te maken, je huurauto is namelijk standaard optimaal verzekerd.  

Auto huren zonder creditcard met het “geen waarborg”pakket

Wil je een auto huren zonder creditcard of contante waarborg te hoeven overleggen? Dat is tegenwoordig mogelijk met het “Geen waarborg” servicepakket!
Met het “Geen waarborg” pakket hoef je dus niet in het bezit te zijn van een creditcard op naam van de hoofdbestuurder en krijg je toch de huurauto mee. Een auto huren wordt nu wel heel toegankelijk!

Auto huren zonder creditcard via Scenic Travel te Zoetermeer

Eindelijk, een auto huren zonder creditcard!

Sunny Cars neemt het risico voor de borg volledig over en staat dus garant bij de verhuurder. Daar hoef je je dus geen zorgen om te maken. Je hoeft bij het ophalen van de huurauto dus alleen de voucher in te leveren en kan zó met je huurauto op pad, zonder een waarborg achter te laten. Stel: je hebt tijdens je vakantie schade aan de huurauto, krijgt een bekeuring of na inleveren een extra rekening omdat je je niet aan de afgesproken tankregeling houdt. De plaatselijke verhuurder belast deze kosten aan Sunnycars door. Zij belasten ze vervolgens weer aan jou door. Tenzij de kosten vallen onder onze regeling ‘terugbetaling eigen risico’, dan zijn ze uiteraard gewoon gedekt.

Beschikbaar op populaire zonbestemmingen

Je kunt op steeds meer bestemmingen boeken met het “Geen waarborg” pakket. Een auto huren zonder creditcard kan al op:

Hoe boek ik een huurauto zonder creditcard als waarborg?

  1. Boek minimaal 5 dagen voor huuraanvang via bovenstaande autohuur boekingstool.
  2. Kies hiervoor in stap 2 van het boekingsproces voor de optie ‘Geen Waarborg’. Nu worden alle huurauto´s getoond waarbij het mogelijk is deze zonder waarborg op te halen. Maak hieruit je keuze.
  3. Registreer vooraf via de registratielink. De link ontvang je na het maken van je reservering. Alleen met een volledig ingevuld registratieformulier kunnen we namelijk de reservering bevestigen en kun je een auto huren zonder creditcard.

Auto huren? Vergeet je internationaal rijbewijs niet!

Je zou verwachten dat ze anno 2018 in elk land wel een aardig woordje Engels spreken. En je zou óók wel verwachten dat de woorden driving license, permis de conduire en führerschein duidelijk genoeg zijn om aan te tonen dat het om een rijbewijs gaat. En Google translate, zou dat niet genoeg helpen? Nee. In sommige landen buiten de Europese Unie heb je écht een internationaal rijbewijs nodig.

Wat is een internationaal rijbewijs?

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.