Golfreizen en service in Portugal

Dit betekent niet dat we je aan de hand meenemen op een golfreis, het betekent dat we ter plekke aanwezig zijn om iedereen een zorgeloze vakantie te bieden.

Dit kan bijvoorbeeld door wat kleine oneffenheden op te lossen, of extra starttijden te regelen, maar ook staan we klaar voor je als er ernstiger problemen zijn zoals ziekte en ongevallen.

We zijn er ook om een alleen gaande aan een fijn golfmaatje te helpen, golflessen te geven als het even niet gaat en voor adviezen om de “vrije dagen” in te vullen of wat van de omgeving te bekijken.

Gratis en onafhankelijk reisadvies voor een golfreis in de Algarve, Portugal!

Voor onze nieuwe gasten zijn we graag op de airport van Faro aanwezig. De huurauto is dan snel opgehaald, geen wachttijden en vaak is het mogelijk ons naar de accommodatie te volgen.

Begeleiding ook voor de “after golf”, een gezamenlijk diner met Portugese specialiteiten in een goed en mogelijk typisch Portugees restaurant, Fado-avond, adviezen voor een lokaal restaurant of juist een romantisch restaurant omdat er wat te vieren valt.

Is het jou eerste golfreis?

Wij geven graag alle noodzakelijke persoonlijke adviezen voor:

  • Waar kan ik spelen met alleen baanpermissie of GVB?
  • Hoe vervoer ik mijn golftas?
  • Kan mijn trolley mee?
  • Heb ik nog lessen nodig?
  • Welke starttijden zijn het beste voor mij?
  • Moet ik zelf iets organiseren?

Is er een jubilaris of een familielid dat verwend moet worden, wij nemen die taak op ons en verzorgen uw relaties, gasten en familie precies zoals jij dat wilt.

Het is toch heel apart om iemand een golfclinic cadeau te doen of te verrassen met een kennismaking dag golfen.

Wat dacht je van een “golf safari” per minibus met jou eigen chauffeur/gids door Portugal? Nee, geen safari om de “big five” te bewonderen, wel een safari om de bekende en minder bekende golfbanen van Portugal te bezoeken. Met zes personen ben je niet veel duurder uit dan een gewone golfreis en je kan in onderling overleg je eigen (golf)programma samenstellen.

Wil je zelf op vakantie, heb je lessen nodig, zoekt je een golfmaatje of een privé chauffeur of heb je een gids nodig in Portugal?

Wij maken vrijblijvend een passend voorstel voor ieder soort golfreis in de Algarve, rest van Portugal of Zuid / West Spanje.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.