Safari reizen

Safari reizen, Namibië, Zuid Afrika, Africa, Damaraland, Tanzania, Kenia, Botswana, zuid afrika, jeepsafari, safari per jeep, safari in jeep,

Safari Damaraland – Namibië

Scenic Travel biedt unieke safari reizen, het team heeft veel reiservaring, kwaliteitspartners en een jarenlange ervaring in het geven van persoonlijk reisadvies. 

Bekijk de door ons aangeboden safari rondreizen

Scenic Travel is de salespartner van verschillende Afrikaanse reisondernemingen gespecialiseerd in het samenstellen en aanbieden van kleinschalige individuele (groeps-) rondreizen in meerdere landen in Oost- en Zuidelijk Afrika.  

Naast bestaande (vaste route en data) safari rondreizen kunnen wij ook een safari op maat (rond)reis aanbieden. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een onafhankelijk reisvoorstel. 

Onafhankelijk en persoonlijk reisadvies

Afrika

Afrika is voor mij een geliefde vakantiebestemming geworden na persoonlijke ervaringen en meerdere reizen naar verschillende landen in Afrika. Al vele jaren heb ik goede contacten en partners die gevestigd zijn in Afrika. Na vele reizen naar Zuid-Afrika, Botswana, Zambia, Namibië, Zimbabwe, Kenia en Tanzania heb ik jaren geleden besloten om een selectie van mooie en interessante safari reizen aan te gaan bieden, veelal op maat reizen om zo aan de wensen van de reizigers tegemoet te kunnen komen.

Pittoresk Afrika

Het doel is om te zorgen voor een authentieke Afrikaanse ervaring. Dit doe ik door te kiezen voor bijzondere accommodaties, gelegen in verschillende landschappen en bijzondere plaatsen. Deze accommodaties bieden jou een grote verscheidenheid aan activiteiten en er worden veelal traditionele gerechten geserveerd. De begeleiding wordt uiteraard verzorgd door plaatselijke Afrikaanse gidsen. Wanneer je met Scenic Travel reist kom je op ongewone plaatsen waar je zelf nooit alleen heen zou reizen.

Op Maat Reisadvies:

De op maat Safari in Afrika reisvoorstellen: wij maken een persoonlijk reisadvies op maat zodra wij de wensen en voorkeuren met je heb besproken. In het reisadvies wordt het volgende opgenomen: de route, gedetailleerde informatie zoals de keuze van vluchten, accommodatie, afstanden, foto’s, activiteiten en prijzen. Dit betreft dan een concept reisadvies dat in overleg kan worden aangepast en kan worden gefinetuned.

Onafhankelijk en persoonlijk reisadvies

Enkele Afrika (safari) groeps- rondreis arrangementen:

 

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.