Safari reizen

Safari reizen, Namibië, Zuid Afrika, Africa, Damaraland, Tanzania, Kenia, Botswana, zuid afrika, jeepsafari, safari per jeep, safari in jeep,

Safari Damaraland – Namibië

Scenic Travel biedt unieke safari reizen, het team heeft veel reiservaring, kwaliteitspartners en een jarenlange ervaring in het geven van persoonlijk reisadvies. 

Bekijk de door ons aangeboden safari rondreizen

Scenic Travel is de salespartner van Africa4Us, de specialist op het gebied van kleinschalige groeps- rondreizen in comfortabele safari trucks. De rondreizen met de trucks worden begeleidt door een gids, chauffeur, kok en kampassistent (campingvariant). 

Via de online brochure van Africa4Us kan je de vele safari rondreizen vinden, foto’s, data, dag tot dag omschrijving, prijzen en verdere informatie. Wij kunnen je dan verder helpen met het vinden van de juiste vluchten, mogelijke verlenging van de safari, vaccinatie’s, visa en al de verdere informatie die nodig is voor de safari.

Africa4Us is opgenomen in de Traveller Africa collection van National Geographic

Naast de bestaande (vaste route en data) safari rondreizen kan ik ook een safari op maat (rond)reis aanbieden. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een onafhankelijk reisvoorstel. 

Onafhankelijk en persoonlijk reisadvies

Afrika

Afrika is voor mij een geliefde vakantiebestemming geworden na persoonlijke ervaringen en meerdere reizen naar verschillende landen in Afrika. Al vele jaren heb ik goede contacten en partners die gevestigd zijn in Afrika. Na vele reizen naar Zuid-Afrika, Botswana, Zambia, Namibië, Swaziland, Kenia en Tanzania heb ik jaren geleden besloten om een selectie van mooie en interessante safari reizen aan te gaan bieden, uiteraard voor een aantrekkelijke prijs.

Pittoresk Afrika

Het doel is om te zorgen voor een authentieke Afrikaanse ervaring. Dit doe ik door te kiezen voor bijzondere accommodaties, gelegen in verschillende landschappen en bijzondere plaatsen. Deze accommodaties bieden jou een grote verscheidenheid aan activiteiten en er worden veelal traditionele gerechten geserveerd. De begeleiding wordt uiteraard verzorgd door plaatselijke Afrikaanse gidsen. Wanneer je met Scenic Travel reist komt je op ongewone plaatsen waar je zelf nooit alleen heen zou reizen.

Safari in Afrika groeps- rondreis met comfortabele safari trucks:

 

 

Safari met comfortabele safari truck van Africa4Us Europe

Een safari groeps- rondreis: een rondreis die vertrekt op een vastgestelde datum, een vastgestelde route, vastgestelde accommodaties (lodges of campings) en activiteiten. Rondreizen in (kleine) groepsvorm.  

Voorbeeld pakket rondreis Afrika met max 12 personen

Op Maat Reisadvies:

De op maat Safari in Afrika reisvoorstellen: ik maak een persoonlijk reisadvies op maat zodra ik de wensen en voorkeuren met je heb besproken. In het reisadvies wordt het volgende opgenomen: de route, gedetailleerde informatie zoals de keuze van vluchten, accommodatie, afstanden, foto’s, activiteiten en prijzen. Dit betreft dan een concept reisadvies dat in overleg kan worden aangepast en fine getuned.

Onafhankelijk en persoonlijk reisadvies

Afrika (safari) groeps- rondreis arrangementen:

 

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.