10 mooiste rooftopbars van de wereld

Even wegdromen bij het idee van een koud drankje in je handen en een spectaculair uitzicht vanaf een geweldige rooftopbar! Er komen er in de wereld steeds meer bij. Hier de top 10 van favoriete rooftopbars!

1. Sky Bar at Sirocco, Bangkok, Thailand
De Sky Bar in Bangkok is door de ”New York Times” uitgeroepen tot de meest prachtigste bar op een dak die je ooit zult zien. Gelegen op de 64e verdieping van het Lebua Hotel en de State Tower gebouw in Bangkok Bang Rak wijk, Sirocco Skybar is ‘s werelds hoogste en grootste open-air bar en restaurant. Deze Sky Bar is de perfecte locatie voor een diner of cocktail met spectaculair uitzicht. Kleed je in stijl en bij aankomst zal je behandeld worden als een echte royalty. Leuk om te weten is dat hier ook Hangover II is opgenomen! Trouwens…. neem je camera mee, want dit is een plek wat je wilt vastleggen en nooit meer wilt vergeten!

Sky Bat at Sirocco, Bangkok. Thailand

Bron: www.lebua.com

2. Marina Bay Sands, Singapore
Dit is écht een bijzonder hotel in Singapore. Op de hoogste verdieping vind je de prachtige infinity pool, wat je waanzinnig uitzicht biedt over de skyline van de stad van Singapore. Een tip van mij, zorg dat je aan het begin van de dag het zwembad ingaat want dan zie je de grote stad langzaam wakker worden! Ben je in Singapore, boek dan zeker een kamer in dit hotel. Dit is een ervaring die je altijd zal bijblijven!

The Marina Bay Sands infinity pool, Singapore

3. Sir Elly’s Terrace, Shangai
Dit is zeker de meest bijzondere plek als je de skyline van Shangai wilt bewonderen onder het genot van een heerlijke cocktail. Sir Elly’s Terrace bevindt zich op het dak van het Peninsula hotel. Het is een populaire ontmoetingsplek voor levensgenieters! Dit adembenemende uitzicht zal je niet snel vergeten…

Sir Elly's Terrace, Shangai

Bron: www.shanghai.peninsula.com

4. Ecplise, Barcelona
Deze bar is weliswaar geen rooftopbar maar wel een echte must see als je in Barcelona bent! Er hangt hier een geweldige sfeer en het uitzicht is adembenemend. Ik raad je aan om in de avond te gaan, 9 van de 10 keer staat er namelijk een goede DJ achter de draaitafels die zorgt voor de muziek. Dan heb je meteen een leuk avondje uit!

Ecplise Roofbar, Barcelona

Bron: www.eclipse-barcelona.com

5. Top Mountain Star, Oostenrijk
Het hoogtepunt van de Alpen is de Top Mountain Star. De panoramabar met terras biedt een fantastisch uitzicht over het witte gebied. Kijk even naar onderstaande foto… Do I need to say more?

Top Mountain Star, Oostenrijk

Bron: www.obergurgl.com

6. Skybar Aer, Mumbai
Skybar Aer kan je vinden op de 34e verdieping van het Four Seasons Hotel in India. Dit is de beste plek in de stad om met een cocktail te genieten van een zonsondergang in Mumbai!

Skybar Aer, Mumbai

Bron: www.fourseasons.com

 7. High Rooftop Lounge, Los Angeles
Op het dak van Hotel Erwin in Los Angeles vind je de High Rooftop Lounge met geweldig 360-graden uitzicht! Onder het genot van goede muziek geniet jij van het uitzicht op de legendarische basketbalvelden van Veniche Beach zien en spot je in de verte de Hollywood Hills.

High Rooftop Lounge, Los Angeles

Bron: www.highvenice.com

8. Radio Rooftopbar, Londen
Wil jij een geweldige avond met vrienden beleven in Londen? Kies er dan voor om naar rooftopbar Radio te gaan. Het personeel is hier zeer attent en ja, ook deze bar biedt geweldig uitzicht !

Radio Rooftopbar, London

9. Cu-ba, Dubai
Een fantastische locatie om te genieten van de schitterende skyline van Dubai is rooftopbar Cu-ba boven op het Jumeirah Creekside hotel.Neem de prachtige glazen lift naar de bovenste verdieping en ervaar zelf hoe bijzonder het zicht is!

Cu-ba, Dubai

Bron: www.jumeirah.com

10. Sky Lounge, Amsterdam
Last but not least, de award winning rooftop lounge bar in hartje Nederland! Op de elfde etage van het Hilton Double Tree Hotel vind je een unieke plek om Amsterdam te ontdekken van bovenaf! Dit is de plek die je 365 dagen per jaar een panoramisch uitzicht geeft over een mooie stad in Europa.

Sky lounge, Amsterdam

Bron: www.doubletree3.hilton.com

 

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.