Online inchecken en stoelreservering bij TUIfly NL

Het is mogelijk om vanaf 30 dagen voor vertrek de stoelen tegen betaling te reserveren tot 2 à 4 dagen voor vertrek. Je kunt na het reserveren van de stoelen ook direct online inchecken. Het is niet mogelijk om binnen 48 uur voor vertrek de stoel online te reserveren, dit moet dan op de luchthaven gebeuren en hopen dat de bewuste stoel nog vrij is. Belangrijk: tevens kan je 30 dagen voor vertrek online inchecken zonder stoelen te reserveren.

De prijzen verschillen per stoel, bijvoorbeeld wanneer je graag bij de nooduitgang wilt zitten voor extra beenruimte. De regels en voorwaarden veranderen bij de luchtvaartmaatschappijen ook vaak, waardoor zich verschillen in prijzen kunnen voordoen. Daarom kan je het beste de site van TUIFly raadplegen voor meer informatie. Uiteraard kan je ook contact met ons opnemen voor vragen of opmerkingen.

Hoe het werkt?
Ga naar de website van TUI, voert de achternaam, de vertrekdatum en het reserveringsnummer in. Je komt dan op de pagina om de stoel te reserveren en online in te checken. 

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.