Verzekeringen

Goed verzekerd op reis

Niet alleen voor het boeken van een vakantie bent u bij Scenic Travel aan het juiste adres. Ook informeren wij u graag welke verzekering het beste bij u, de medereizigers en de geboekte reis past. Scenic Travel werkt samen met Europeesche Verzekeringen

Aflopende Reisverzekering 
Met deze aflopende reisverzekering kunt u letterlijk alle kanten op. U betaalt uitsluitend premie over de periode dat u daadwerkelijk op reis bent. Met de uitbreidings-mogelijkheden kunt u uw reisverzekering helemaal op maat maken. Kinderen tot 5 jaar zijn GRATIS meeverzekerd. Ook geschikt voor zakenreizen. Bijna alle sportrisico’s zijn meeverzekerd. Langer dan 16 dagen op vakantie? Een doorlopende reisverzekering is in dat geval goedkoper!

Aflopende Annuleringsverzekering 
Als u een reis noodgedwongen moet afbreken, uitstellen of annuleren dan kunt u een beroep doen op de aflopende Annuleringsverzekering van de Europeesche.

Doorlopende Annuleringsverzekering  
Met de Doorlopende Annuleringsverzekering bent u in één keer verzekerd wanneer uw geboekte reis niet door kan gaan, of wanneer u deze moet afbreken. Het hele jaar door, hoe vaak u ook met vakantie gaat. Geldt ook voor last minute boekingen. Alle annuleringsredenen zijn te verzekeren. Totale reissom terug bij Garantie-Annulering.

All-Risk Annuleringsverzekering
De meest complete Annuleringsverzekering! Kiest men voor Allrisk Annulering dan mag men de reis annuleren of vroegtijdig afbreken wanneer men zelf vindt dat daar een goede reden voor is. De Europeesche vergoed dan 75% van de annuleringskosten of van de afbrekingsvergoeding. 25% neemt verzekerde voor eigen rekening. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Doorlopende Reisverzekering 
Voor iedereen die er meerdere keren per jaar op uit trekt, is de Doorlopende Vakantie-reisverzekering van de Europeesche dé oplossing. Uw vakantieplezier is verzekerd, het hele jaar door. Kinderen tot 5 jaar zijn GRATIS meeverzekerd. Ook geschikt voor zakenreizen. Bijna alle risico sporten zijn meeverzekerd.

Lang Op Reisverzekering  
De Lang-Op-Reisverzekering is speciaal ontwikkeld voor mensen die langer op pad gaan. Een perfecte reisverzekering die u zelf aanpast aan uw eigen wensen. De Europeesche Hulplijn is standaard meeverzekerd.

Wij informeren u graag over de verschillende verzekeringsmogelijkheden. Geef dit aan op het contactformulier of tijdens een (telefonische) contact.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.