Vliegtickets

Vliegvakanties via Scenic Travel, Zoetermeer

Boek je vliegtickets direct via Scenic Travel, Zoetermeer

Betrouwbaar en servicegericht:

Scenic Travel werkt samen met de beste aanbieder op het gebied van vliegtickets. Vandaag de dag is het zeer belangrijk om de vluchten te regelen en te boeken via een erkende en betrouwbare organisatie. Wij werken samen met Airtrade, bijna alle vluchten worden via Airtrade geboekt door ons. Misschien iets duurder maar met de professionele afhandeling, ticketgarantie, 24/7 support en service weet je dat als er iets aan de hand is dat er een betrouwbare partij achter je staat om de problemen samen op te lossen.

Samengestelde reizen:

Tegenwoordig worden veel reizen als een samengestelde reis geboekt, dat wil zeggen dat minimaal 1 component uit de totale reis via een andere organisatie / partij is geboekt. Dit kan problemen opleveren mocht er zich met 1 van de componenten problemen voordoen (annulering of wijziging vlucht, uitvallen van een accommodatie enz.). Zorg er voor dat dit onder de dekking van de verzekering valt (aparte samengestelde reis dekking). Wij kunnen bij boeking van de tickets de verzekering voor u afsluiten.

Wil je onze persoonlijke hulp of wil je een complete reis / vakantie eventueel met autohuur, accommodatie en vluchten boeken neem dan contact met ons op via het aanvraag reisvoorstel– of het contactformulier

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.