Amerika rondreizen

Yosemite Valley - Californië

Yosemite Valley in Californië

Amerika rondreizen

Een (auto) rondreis door Amerika staat voor het beleven van iets onvergetelijks. Amerika is een veelzijdige vakantie bestemming, veel vrijheid en is groots in alles. Amerika biedt veel variatie, denk aan de vele bekende bezienswaardigheden zoals De Strip in Las Vegas, Time Square in New York, de studio’s in Los Angeles, Hollywood, Route 66, de Grand Canyon en zo veel meer wereldwonderen, mooie uitgestrekte gebieden, attractie parken, imposante steden en ongerepte natuur.

Tijdens de Amerika rondreizen kan ik de mooiste, de meest unieke en onvergetelijke plekken aanbieden. Ik ben een maatwerk specialist en heb al vele reisvoorstellen mogen opstellen voor mijn klanten. Je hebt keuze uit al opgestelde reisvoorstellen die naar de wensen, de vakantieperiode, de accommodatiekeuze, het reisgezelschap, het budget kan worden aangepast. Ik inventariseer de wensen aan de hand van het door jou gekozen reisvoorstel. Je ontvangt dan van mij een op maat en persoonlijk reisadvies.

De Amerika reisvoorstellen: ik maak een persoonlijk reisadvies op maat zodra ik de wensen en voorkeuren met je heb besproken. In het reisadvies wordt het volgende opgenomen: de route (incl. afstanden en tijdsduur), gedetailleerde informatie zoals de keuze van accommodatie, afstanden, foto’s, activiteiten en prijzen. Dit betreft dan een concept reisadvies dat in overleg kan worden aangepast en fine getuned.

VRAAG OM EEN PERSOONLIJK REISADVIES VOOR JOUW AMERIKA REIS

WEST AMERIKA

Fascinerend, afwisselend en staat voornamelijk bekend om haar vele nationale parken!

Bekijk de rondreizen in West Amerika. Met onder andere de steden San Francisco, Los Angeles, Las Vegas en nationale parken zoals Grand Canyon, Death Valley, Yosemite national park, Lake Mead, Joshua Tree en Sequoia national park.

OOST AMERIKA

Een mix van afwisselende steden en prachtige natuur!

Bekijk de rondreizen in Oost Amerika. Met onder andere de steden New York, Boston, Washington, Miami, Orlando, Georgia, Key West, Tampa, Charleston, Nashville, Atlanta, Philadelphia en nationale parken en verdere bezienswaardigheden zoals Amish Country, Liberty Bell Center, Disney resorts, Everglades, Niagara Falls en the White house.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.