Canada rondreizen

West Canada - Scenic Travel Zoetermeer

Banff National Park in Alberta

Bij een rondreis door Canada is zoveel te zien en te beleven, je weet niet waar je kijken moet. Alleen al in de verschillende steden zoals Calgary, Vancouver, Whristler en Toronto kan je dagen ronddwalen. Natuur, cultuur in uitgestrekte gebieden en steden. De meeste bezoekers komen voor de oogverblindende en uitgestrekte natuur. Een rondreis door Canada betekent dat je van het ene landschap in het andere adembenemende landschap terecht komt. De eerste keer dat je de Rocky Mountains in het echt ziet is absoluut onvergetelijk!

Maar het mooie van Canada is dat de natuur zeer divers is. Je komt er ook uitgestrekte woestijnen tegen en zelfs een regenwoud, landschappen die je kan bewonderen in beschermde nationale parken. Beleef de vele hoogtepunten van Canada tijdens een verzorgde rondreis.

Tijdens de Canada rondreizen kan ik je de mooiste, de meest unieke en onvergetelijke plekken aanbieden. Ik ben een maatwerk specialist en heb al vele reisvoorstellen mogen opstellen voor mijn klanten. Je hebt keuze uit al opgestelde reisvoorstellen die naar de wensen, de vakantieperiode, het reisgezelschap, de accommodatiekeuze en budget kan worden aangepast. Ik inventariseer de wensen aan de hand van het door jou gekozen reisvoorstel. Je ontvangt dan van mij een op maat en persoonlijk reisadvies.

De Canada reisvoorstellen: ik maak een persoonlijk reisadvies op maat zodra ik de wensen en voorkeuren met je heb besproken. In het reisadvies wordt het volgende opgenomen: de route (incl. afstanden en tijdsduur), gedetailleerde informatie zoals de keuze van accommodatie, afstanden, foto’s, activiteiten en prijzen. Dit betreft dan een concept reisadvies dat in overleg kan worden aangepast en fine getuned.

VOORBEELD PERSOONLIJK REISADVIES CANADA REIS

CANADA RONDREIZEN

Fascinerend en afwisselend en staat voornamelijk bekend om haar vele nationale parken, leuke steden en ruige kuststreken!

Bekijk de autorondreizen in Canada. Met onder andere de steden Toronto, Vancouver, Edmonton, Calgary, Montreal en Whristler en nationale parken zoals de Rockie Mountains, Banff National Park, Jasper National Park, Kootenay National Park, Cape Breton National Park, Pacific Rim National Park en Gros Morne National Park.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.