Cruisevakanties

Cruisevakanties

Waarom een cruise maken?

Een cruisevakantie is een onvergetelijke ervaring. Je geniet van een zorgeloze, afwisselende en luxueuze vakantie en het is goedkoper dan je denkt! Bij een cruise zie je niet alleen mooie steden en bezienswaardigheden, de reis naar een bestemming alleen al is een hele beleving. Aan boord worden de meest uiteenlopende activiteiten georganiseerd. Van sporten, shows en shoppen tot kunstveilingen bijwonen; er is voor elk wat wils.

Afwisseling

Een groot voordeel van een cruise is dat je meer dan één plaats kan zien. In tegenstelling tot een gewone vakantie, kan je met het cruiseschip meerdere verschillende bestemmingen in één vakantie bezoeken. Ideaal dus voor wie van afwisseling houdt en meer van de wereld wil zien!

Ontdek de verborgen pareltjes wereldwijd zonder je koffer steeds uit te hoeven pakken.

All-inclusive en luxueuze vakantie

Wanneer je een gewone vakantie plant, moet je zelf voor alles zorgen. Je moet een hotel vinden, restaurants zoeken, activiteiten plannen en meer. Het grote voordeel van een cruise is dat alles voor je geregeld wordt.

Je krijgt uitstekende maaltijden in de verschillende restaurants van het schip. Dag en nacht zijn er tal van leuke activiteiten aan boord. Vaak is ook de bezichtiging van de toeristische plaatsen aan land al voor je gepland. Je hoeft je dus over niets zorgen te maken en kan lekker ontspannen en genieten. Een ander voordeel hiervan is dat de prijs ook all-inclusive is. Het hele verblijf, het vervoer zelf en alle activiteiten zijn in de prijs inbegrepen. Daardoor is het dus uiteindelijk helemaal niet zo duur als veel mensen denken. Het enige waar je nog extra geld voor nodig hebt, zijn de fooien voor het personeel en de eigen persoonlijke uitgaven.

Activiteiten aan boord

Een cruise is veel meer dan enkel een schip dat jou van de ene plaats naar de andere brengt. Aan boord heb je tal van activiteiten waardoor de tijd op het water gegarandeerd een succes wordt. Er is voor ieder wat wils. Je kunt ontspannen in de zon, fitnessen, zwemmen, surfen, skydiven, tennissen midgetgolfen of noem maar op. Maar ook naar de bioscoop gaan, shows bekijken, loungen, nachtclubs, danslessen volgen, genieten van een massage of je geluk beproeven in het casino behoren tot de mogelijkheden. Door de grote waaier aan activiteiten is een cruise ook ideaal voor gezinnen. Er zijn zelfs cruises die speciale gezinsactiviteiten organiseren. De kinderen jong en oud vermaken zich voor de volle 100%, ze hebben de vakantie van hun leven. Wat een ervaring.

Cruisen oudbollig, nee allang niet meer

Welke rederijen kunnen wij aanbieden

Naast de bekende en grote rederijen zoals Holland America Line, AIDA, MSC Cruises, Norwegian Cruise Line, Hapag Loyd, Seabourn, Costa Cruises, Celebrity Cruises, Friendship Cruises, Princess Cruises, Katarina Line zijn er nog vele andere rederijen die wij kunnen aanbieden.

Zelf maar niet alleen

Ontdek Cruisen, zoek zelf de gewenste Cruise, je kan deze ook desgewenst gelijk boeken of verder aan ons overlaten wanneer het onderstaand Cruise reisadvies formulier wordt ingevuld. Wanneer je zelf boekt blijven wij nog steeds de partij die de boeking monitort en afhandelt. Wel zo fijn om te weten dat wij de controle houden over de aanvraag / boeking inclusief de nodige garanties die worden geboden. 

Zelf een gewenste Cruise zoeken en boeken!

Een cruisevakantie boeken? Stuur ons het onderstaande aanvraagformulier en wij zorgen dat je het reisvoorstel met de gewenste cruisevakantie mogelijkheden van ons ontvangt.

Cruise reisadvies

Via dit formulier kunnen wij aan de hand van de wensen de juiste cruisevakantie vinden en aanbieden.
    Bij inschrijving voor de nieuwsbrief ga je akkoord met de privacyverklaring en cookie policy van Scenic Travel.
  • Velden met een * zijn verplicht.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.