Cruisevakanties

Cruisevakanties

Waarom een cruise maken?

Cruisevakanties wereldwijd zorgen voor onvergetelijke ervaringen. Je geniet van een zorgeloze, afwisselende en luxueuze vakantie en het is goedkoper dan je denkt! Bij cruisevakanties zie je niet alleen mooie steden en bezienswaardigheden, de reis naar een bestemming alleen al is een hele beleving. Aan boord worden de meest uiteenlopende activiteiten georganiseerd. Van sporten, shows en shoppen tot kunstveilingen bijwonen; er is voor elk wat wils.

Afwisseling

Een groot voordeel van een cruisevakantie is dat je meer dan één plaats kan zien. In tegenstelling tot een gewone vakantie, kan je met het cruiseschip meerdere verschillende bestemmingen in één vakantie bezoeken. Ideaal dus voor wie van afwisseling houdt en meer van de wereld wil zien!

Ontdek de verborgen pareltjes wereldwijd zonder je koffer steeds uit te hoeven pakken.

All-inclusive en luxueuze cruisevakanties

Wanneer je een gewone vakantie plant, moet je zelf voor alles zorgen. Je moet een hotel vinden, restaurants zoeken, activiteiten plannen en meer. Het grote voordeel van een cruisevakantie is dat alles voor je geregeld wordt.

Je krijgt uitstekende maaltijden in de verschillende restaurants van het schip. Dag en nacht zijn er tal van leuke activiteiten aan boord. Vaak is ook de bezichtiging van de toeristische plaatsen aan land al voor je gepland. Je hoeft je dus over niets zorgen te maken en kan lekker ontspannen en genieten. Een ander voordeel hiervan is dat de prijs ook all-inclusive is. Het hele verblijf, het vervoer zelf en de (meeste) activiteiten zijn in de prijs inbegrepen. Daardoor is het dus uiteindelijk helemaal niet zo duur als veel mensen denken. Het enige waar je nog extra geld voor nodig hebt, zijn de fooien voor het personeel, mogelijke excursies en de eigen persoonlijke uitgaven.

Activiteiten aan boord

Een cruisevakantie is veel meer dan enkel een schip dat jou van de ene plaats naar de andere brengt. Aan boord heb je tal van activiteiten waardoor de tijd op het water gegarandeerd een succes wordt. Er is voor ieder wat wils. Op de verschillende cruiseschepen kan je ontspannen in de zon, fitnessen, zwemmen, surfen, skydiven, tennissen midgetgolfen of noem maar op. Maar ook naar de bioscoop gaan, shows bekijken, loungen, nachtclubs, danslessen volgen, genieten van een massage of je geluk beproeven in het casino behoren tot de mogelijkheden. Door de grote waaier aan activiteiten is een cruise ook ideaal voor gezinnen. Er zijn zelfs cruisevakanties die speciale gezinsactiviteiten organiseren. De kinderen jong en oud vermaken zich voor de volle 100%, ze hebben de vakantie van hun leven. Wat een ervaring.

Cruisen oudbollig, nee allang niet meer

Welke rederijen kunnen wij aanbieden

Naast de bekende en grote rederijen zoals Holland America Line, AIDA, MSC Cruises, Norwegian Cruise Line, Hapag Loyd, Seabourn, Costa Cruises, Explora, Celebrity Cruises, Friendship Cruises, Princess Cruises, Katarina Line zijn er nog vele andere rederijen die wij kunnen aanbieden.

Je cruisevakantie op maat

Ontdek de verschillende cruisevakanties, vind aan de hand van ons 10 stappen plan en de wensen de juiste cruise. Wil je naar de Caribbean, Middellandse zee, Azië, Trans-Atlantisch, Antarctica, Oceanië, Alaska en vele andere gebieden.

Ontdek ongerepte bestemmingen met bijzondere Expeditie cruises 

Houdt je van ongerepte natuur, avontuur en luxe? Dan is een expeditie cruise iets voor jou! Er zijn veel verschillende expeditie cruises. Hierbij moet je denken aan cruises naar de Galapagos eilanden, Antarctica, Amazone, Spitbergen en Groenland. Hier ga je niet heen met de grote schepen, maar juist met intieme kleinere schepen. Er zullen niet meer dan 200 medepassagiers zijn. Op sommige schepen ligt dit aantal zelfs onder de 100. Aan boord kan je genieten van alle luxe. De rederijen die expeditie cruises aan bieden zijn vaak ook all-inclusief. Zodat je een echte onbezorgde vakantie tegemoet gaat!

Kleine schepen, groot plezier tijdens de expeditie cruises

Op de expeditie schepen zijn minder faciliteiten te vinden dan op de grote schepen, maar hier kom je ook meer voor de natuur. Wel is er vaak een wellness centre en bibliotheek aanwezig. ’s Avond is er entertainment, maar niet gericht op een groot publiek. Je zult de meeste tijd spenderen op het dek waar je kunt genieten van een 360 graden adembenemend uitzicht, wat iedere keer veranderd!

Er zijn veel bijbehorende excursies bij deze cruises. Deze nemen je mee naar de mooiste plekjes dwars door de natuur. Hier kan je van dichtbij de dieren bewonderen, maar wel met respect voor de flora en fauna!

De expeditie schepen gaan voor anker op de meest bijzondere plekken. Of wanneer er een platvorm is, gaat deze naar beneden en kan je de onderwaterwereld ontdekken. Bij vele rederijen die expeditie cruises verzorgen zijn zodiacs aanwezig waarmee er verschillende “landingen” gemaakt kunnen worden. Zo kan je bijvoorbeeld lopen tussen de pinguïns op Antarctica of wandelen tussen reuze schildpadden. Er zijn cruises waarbij de vaarroute van te voren vast staat. Maar bij een aantal rederijen wordt de keuze overgelaten aan de passagiers.

Een expeditie cruise is een onvergetelijke reis die veel indruk achter zal laten. Je komt op de meest bijzondere plekken, waar je de ongerepte natuur kunt bewonderen.

Wil je naar deze bijzondere bestemmingen dan kunt u een expeditie cruise maken met Hapag LIoyd, Ponant, Silversea, Seabourn en Celebrity Cruises. Neem contact met ons en ontvang een cruiseaanbod op maat!

Een cruisevakantie boeken? Stuur ons het onderstaande aanvraagformulier en wij zorgen dat je het reisvoorstel met de gewenste cruisevakantie mogelijkheden van ons ontvangt.

Cruisevakantie reisadvies

Via dit formulier kunnen wij aan de hand van de wensen de juiste cruisevakantie vinden en aanbieden.
    Bij inschrijving voor de nieuwsbrief ga je akkoord met de privacyverklaring en cookie policy van Scenic Travel.
  • Velden met een * zijn verplicht.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.