Zonvakanties

Toe aan een welverdiende zonvakantie? Heerlijk genieten van de zon, de zee, een drankje en een hapje op het strand of aan de rand van het zwembad. Relaxend de dag doorkomen, lekker niets doen dan alleen maar genieten en dingen doen waar je zin in hebt. Lees eens een boek uit tijdens de vakantie, speel lekker met de kids in het zand of zwembad en ga lekker lang op een zonovergoten terras zitten nippend aan een goed glas wijn.

Heerlijk relaxen tijdens je zonvakantie op een verlaten strand via Scenic Travel - Zoetermeer

Heerlijk relaxen tijdens uw zonvakantie op een verlaten strand.

Zonvakanties zijn er over de gehele wereld, iedereen heeft behoefte aan een heerlijke vakantie en gaat jaarlijks minstens een keer op vakantie naar de zon.

Wij bieden de mogelijkheid om de vakantiewensen aan ons kenbaar te maken, wij gaan dan voor jullie op zoek naar de vakantie van jullie dromen. Wij staan je bij en ontzorgen je compleet zodat jullie na het doorgeven van de specifieke wensen alvast kunnen genieten van de voorpret. Wij denken met je mee en gaan op zoek naar de juiste combinatie en bieden een onafhankelijk reisvoorstel wat ten alle tijden kan worden aangepast. Bespaar tijd en geld, gemak dient de mens.

Je kunt via ons de op maat zonvakantie boeken maar ook een zonvakantie pakketreis boeken is mogelijk. Zonvakanties op individuele basis of als (kleine) groep, alles is mogelijk.

Vraag VRIJBLIJVEND een gratis reisadvies aan

De Griekse kust verkennen op zoek naar het verlaten strand via Scenic Travel - Zoetermeer

De Griekse kust verkennen op zoek naar het verlaten strand

Zonvakantie mogelijkheden

Op Maat:

Vandaag de dag is iedereen druk in de weer met zijn werk, gezin, sociale leven en heeft niet echt veel tijd of wil geen tijd maken om via tientallen brochures en websites hun vakantie uit te zoeken. Daarbij komt ook, voldoet de uitgezochte vakantie wel aan mijn wensen, ben ik niet te duur uit en valt het wel onder de SGR, ANVR en Calamiteitenfonds?

Wij bieden iedereen de mogelijkheid om de vakantiewensen aan ons door te geven zodat wij op zoek kunnen gaan naar de reis die men wenst. Geen uren meer achter de pc en stapels brochures, wij ontzorgen, het wordt allemaal voor je uitgezocht en je ontvangt netjes een vrijblijvend en gratis reisvoorstel waar jullie vakantiewensen in opgenomen zijn.

Gemakkelijk, snel, onafhankelijk, met garanties, service, zonder extra kosten en door een ervaren reisprofessional behandelt en afgehandeld. Je hoeft er niet eens de deur voor uit, wij komen desgewenst bij je langs.

NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP VOOR EEN KOSTELOOS REISVOORSTEL.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.