Paardrijvakanties

Scenic Travel biedt wereldwijd paardrijvakanties aan. Een aparte paardrijvakantie website (vanaf januari 2018) speciaal voor de ruiterreizen biedt wereldwijd tientallen unieke, exclusieve, ultieme en avontuurlijke ruiterarrangementen aan. Scenic Travel is al meer dan 25 jaar een expert op het gebied van het aanbieden van goed verzorgde paardrijvakanties wereldwijd. De nieuwe website is voortdurend in beweging en wordt zeer up to date gehouden. Individuele- en groepsreizen, voor jong en oud en van de beginnende t/m de (ver)gevorderde ruiters.

paardrij - vakanties - ruiterreis - wereldwijd - ruiterreizen - paardrijvakanties - Paardrijvakantie - Spanje - Scenic Travel

Paardrijden door de zonnebloemvelden in Spanje

Op de ruiterreizen site worden veel verschillende verzorgde paardrijvakanties en disciplines aangeboden zoals Engels rijden, western rijden, dressuur, trektochten, stationaire programma’s, clinics, horse/cattle drive’s enz. De reizen kunnen zelfs worden gecombineerd met andere (actieve) arrangementen, zodat ook de niet ruiter mee kan. Er worden tientallen arrangementen aangeboden in meer dan 15 landen. Allemaal reizen met een speciaal tintje, er wordt geprobeerd om de arrangementen zo origineel mogelijk aan te bieden. Scenic Travel probeert zich te onderscheiden doormiddel van een zeer goede, doeltreffende en informatieve website. De reizen hebben net dat beetje extra. Kwaliteit en service staan zeer zeker voorop bij Scenic Travel.

Neem via het contactformulier of telefonisch contact met ons op voor het maken van een mogelijke afspraak om de wensen en de mogelijkheden te bespreken. Of kijk (vanaf januari 2018) op de paardrijvakanties website voor meer informatie over de paardrijvakanties.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.