Parkeren op verschillende luchthavens

Parkeren op de verschillende luchthavens, reserveer een parkeerplaats via Scenic Travel
Parkeren vanaf € 5,00 per dag

Vertrek je vanaf een van de Nederlandse, Duitse of Belgische luchthavens en je wilt goedkoop parkeren? Je hebt een hekel aan lang zoeken naar een parkeerplek? Je wilt het gemak van Valet parking bij aankomst op de luchthaven?

Dan is Parking service, op een steenworp afstand van de luchthavens, de ideale oplossing! Je levert de auto af en wordt door één van de vele shuttlebusjes naar de gewenste vertrekhal gebracht. Ondertussen wordt de auto veilig geparkeerd. Bij terugkomst op de luchthaven word je weer opgehaald en naar de auto teruggebracht. Gemak dient de mens!

Valet Parking is ook mogelijk!

   • Scenic Travel reserveert een parkeerplaats voor je
   • Je rijdt naar de luchthaven en bij aankomst volg je de instructies van de desbetreffende parkeerservice
   • Een medewerker neemt de autosleutel in ontvangst en controleert de fysieke staat van de auto. Uiteraard helpt hij/zij met het uitladen van de bagage
   • Je kunt gaan inchecken voor de vlucht en vervolgens onbezorgd gaan genieten van de vakantie, dan wel ontspannen zaken gaan doen
   • Bij terugkomst op de luchthaven staat de medewerker van de parkeerservice alweer te wachten mét jouw auto uiteraard

365 dagen per jaar 24 uur per dag

Vertrek je op een laat tijdstip of kom je juist heel vroeg aan? Geen probleem! De parkeerservice is 365 dagen per jaar 24 uur per dag bereikbaar. De parkeerservice verzekert je dat de auto ongeacht het tijdstip in ontvangst kunt nemen!

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.