Citytrips

Heerlijk slenteren door de nauwe romantische straatjes in een van Italiaanse steden, wegdromen in een gondel in Venetië, genieten van een dinercruise op de Donau in Boedapest, flaneren door de straten van Parijs of feesten in de vele clubs in New York. Citytrips in overvloed. Zoveel mensen, zoveel wensen.

Boedapest, een parel onder de steden. Een citytrip via Scenic Travel - Zoetermeer

Boedapest is een prachtige stad die je eens gezien moet hebben.

Citytrips

Een citytrip is een korte trip naar een van de bekende of minder bekende steden in of buiten Europa. Er zijn zoveel prachtige en fascinerende steden die een bezoek meer dan waard zijn. Of je nu wilt shoppen, de cultuur wilt ervaren of culinair wilt genieten, met een stedentrip is dit allemaal mogelijk. Graag zouden wij onze steden-ervaringen willen delen met een ieder die geïnteresseerd is in het bezoeken van een van die mooie steden. 

Zin in een Citytrip? Via deze pagina bieden wij een aantal mogelijkheden om met een gerust hart een stedenreis te plannen, uit te zoeken en te boeken.

Op en top genoten in Boedapest, wat een prachtige stad!

Wij bieden je de mogelijkheid om de vakantiewensen aan ons kenbaar te maken, wij gaan dan voor u op zoek naar de stedenreis van je dromen. Wij staan je bij en ontzorgen je zodat je na het doorgeven van de specifieke wensen alvast kunt genieten van de voorpret. Wij denken met je mee en gaan op zoek naar de juiste combinatie en bieden een onafhankelijk en kosteloos reisvoorstel.

Je kunt via ons de op maat citytrip boeken maar ook een steden pakketreis. Citytrips op individuele basis of als (kleine) groep, alles is mogelijk.

Gratis, onafhankelijk en persoonlijk reisvoorstel  Bel mij terug 

 

Citytrips naar London via Scenic Travel - Zoetermeer

Een London citytrip is leuk in elke periode van het jaar.

Citytrip mogelijkheden

Op Maat:

Vandaag de dag is iedereen druk in de weer met zijn werk, gezin, sociale leven en heeft niet echt veel tijd of wil gaan tijd maken om via tientallen brochures en websites hun vakantie uit te zoeken. Daarbij komt ook, voldoet de uitgezochte vakantie wel aan mijn wensen, ben ik niet te duur uit en valt het wel onder de SGR, ANVR en Calamiteitenfonds?

Wij bieden iedereen de mogelijkheid om de vakantiewensen aan ons door te geven zodat wij op zoek kunnen gaan naar de stedenreis die men wenst. Geen uren meer achter de pc en stapels brochures, wij ontzorgen, het wordt allemaal voor je uitgezocht en men ontvangt netjes een vrijblijvend gratis reisvoorstel waar de vakantiewensen in opgenomen zijn.

Gemakkelijk, snel, onafhankelijk, met garanties, service, zonder extra kosten en door een ervaren reisprofessional behandelt en afgehandeld. Je hoeft er niet eens de deur voor uit, wij komen desgewenst bij je langs.

NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP VOOR EEN KOSTELOOS REISVOORSTEL

Pakketreis:

Pakketreizen zijn er in veel verschillende soorten en maten, accommodatie inclusief vervoer en verdere faciliteiten zoals All Inclusive, huurauto, theater voorstellingen en excursies enz. Alles is geregeld en men hoeft niet naar de details om te kijken.

Je zoekt een pakketreis zelf via de door mij geselecteerde partner of je geeft ons aan wat je verwacht van een pakketreis en wij gaan op zoek in het woud van pakketreizen bij de tientallen organisaties. Wij zoeken als onafhankelijke organisatie naar de ideale, gewenste pakketreis rekening houdende met de wensen en het budget. Je ontvangt van ons een reisplan van de door ons gevonden pakketreizen.

Pakketreis mogelijkheden via de door ons geselecteerde stedenreis partner:  
logo Sunair

Sunair
Compleet wereldsteden aanbod
De stedentrips van Sunair zijn een uitgebalanceerde verzameling van alle populaire stedenbestemmingen. Je hebt keuze uit 58 steden met meer dan 600 hotels! Alle toppers zitten erbij: Barcelona, Parijs, Londen, New York, Stockholm, Rome, Wenen, Praag, Boedapest, maar ook minder druk bezochte steden, zoals Hamburg, Riga enz..

 

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.