Het reisaanbod

Zoveel mensen, zoveel wensen

Ik ben zelf een ervaren reiziger die in veel landen over de gehele wereld is geweest en overal vele indrukken heb opgedaan. Van verschillende citytrips naar een groot aantal van de mooie steden in Europa, diverse skivakanties, vele soorten rondreizen, cruises, diverse golfvakanties, honden- en sneeuwscooter rondreis in Fins Lapland, 4×4 jeep rondreis IJsland, trekken door Mongolië, te paard door het Amazone gebied, duikexpeditie in de rode zee, diverse safari’s reizen enz. enz..

Je boekt jouw reis via mij ons omdat ik niet alleen de passie voor reizen heb, maar ook omdat ik een aanvraag voor jouw (droom)reis van A tot en met Z zal begeleiden. Mijn persoonlijke advies begint bij de reisaanvraag en zal eindigen als je weer veilig terug bent van een welverdiende reis. Persoonlijk en onafhankelijk reisadvies zonder extra kosten.

Scenic Travel kan alle soorten reizen zoeken, samenstellen en boeken. Met meer dan 33 jaar ervaring in de reiswereld, mijn eigen inbreng en de support van een professionele reisorganisatie zijn de ingrediënten van een succesvol reisbedrijf dat gespecialiseerd is in de reismogelijkheden die je onder het kopje “het reisaanbod” kunt vinden. Mocht hier niet bijstaan wat je zoekt dan kan je via het contactformulier of telefoon contact met mij opnemen.

ONTZORGEN is mijn sleutelwoord, vertel mij de vakantiewensen en ik zorg dat die worden ingevuld.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.