Golfreizen met persoonlijk tintje

Golfreizen met een persoonlijk tintje

Scenic Travel heeft zijn eigen golfspecialist die verschillende unieke golflocaties in Portugal, Spanje, Tsjechië, Curaçao, Slovenië, Polen, Madeira, Hongarije, Azië, Schotland, Ierland, Engeland, Thailand, Zuid Afrika en overige golflanden voor je heeft gevonden en waar vanuit unieke golfreizen op maat kunnen worden samengesteld.

Golfreizen via Scenic Travel, Zoetermeer

Golfreizen met persoonlijke service

Laat ons de unieke, groeps-, individuele golfreis verzorgen. Golfreizen met een extra touch, wanneer je wenst mogelijk onder persoonlijke begeleiding van een golfprofessional.

Wat kunnen wij je bieden aan golfreizen:

  • Individuele golfreizen in verschillende landen.
  • Groepsreizen op individuele basis.
  • Groepsreizen met persoonlijke begeleiding.
  • Golf Clinics op meerdere bestemmingen en eventueel mogelijk met eigen (Nederlandssprekende) golfpro.
  • Teamtraining voor de competitie teams.
  • Golfreizen voor de zakelijke markt met aandacht voor teambuilding.
  • Golfweken met je eigen golfpro.

Onze partners en golfprofessionals kennen de omgeving als geen ander en weten precies waar je als groep kunt spelen op uitdagende golfbanen, lekker kunt eten, kunt relaxen en waar je kunt overnachten in goede accommodaties.

In één slag kan de complete golfvakantie inclusief vervoer worden geregeld.

Golfen tijdens een vakantie klinkt als ontspanning. Maar door de vele aanbieders op internet zie je soms door de bomen het bos niet meer. Waar moet je heen? Ofschoon wat is goed? Zelf alles uitzoeken kan, maar is nog wel een hoop gedoe. En vaak ben je naast de vele uren die moeten worden besteed aan het vinden van de juiste golflocatie meer geld kwijt en onder slechtere voorwaarden / garantiedekkingen.

Behoefte aan snel en goed advies?

Met onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander welk gebied, hotel of appartement het meest geschikt is. Én natuurlijk op welke golfbanen de uitdaging ligt. Sluit het aan bij de wensen? Dan kunnen wij dit ook voor jou regelen.

Gratis onafhankelijk en persoonlijk reisadvies voor een golfreis

Populaire Golfreizen:

Erg Populair! Golfrondreizen op individuele basis, 8 dagen in verschillende hotels en spelen op diverse golfbanen. Deze golfrondreizen zijn ook mogelijk met begeleiding, inclusief chauffeur / reisleider (op aanvraag).

Nu ook op vele bestemmingen golfreis mogelijkheden met Nederlandse golfprofessionals.

Wil je leren golfen?

Wil je graag op golfvakantie, maar kan je nog niet golfen? Of wilt je aan jou handicap werken? Wij werken in de Algarve, Portugal met Nederlands en Engelssprekende golfprofessionals, in kleine groepen, om snel en op een ontspannen manier te leren golfen. Kijk hier voor meer informatie over leren golfen.

Andere landen in het golfaanbod:

Naast Portugal (vaste land en Azoren) kunnen wij ook golfreizen aanbieden in Spanje, Polen, Hongarije, Thailand, Slovenië, Engeland, Schotland, Ierland, Marokko, Tsjechië, Azië, Dubai en Zuid Afrika. Mocht je in een ander land willen golfen? Geen probleem, wij gaan voor je op zoek en zullen de door jou gewenste golfvakantie mogelijk in combinatie met een ander soort activiteit / reis (wellness, safari, rondreis, cruise, culinair) vinden.

Ontvang van ons een professioneel, vrijblijvend en persoonlijk reisadvies

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.