Zuid-Afrika golf- en safari rondreis was TOP!

Beste Ronald,

Na vele golfreizen naar Portugal gemaakt te hebben met leerlingen, gezien mijn vak als golfleraar heb ik de stoute schoenen aangetrokken en heb met 15 leerlingen via jou een Super Zuid-Afrika Golfreis gemaakt in Zuid-Afrika. Gezien ik geen kennis heb van Zuid-Afrika heb ik op advies van anderen (tevreden klanten) jou benaderd en heb mijn wensen bij jou neergelegd.

Ik moet zeggen, dat heb jij fantastisch uitgewerkt en tot in de puntjes geregeld. Samen hebben we deze reis goed voorbereid, maar alle credits met betrekking de organisatie en afhandeling komen jou toe

Van begin tot het einde is alles geweldig goed verlopen, en voor de groep en voor mij is het een onvergetelijke reis geworden met een afwisseling van cultuur, natuur, safari, fantastische golfbanen, uitstekende hotels en heerlijk eten en drinken.

Ook onze vaste gids ter plaatse Seppie die jij geregeld had voor twee weken was helemaal top, hij maakte het plaatje helemaal rond.

Dank voor je inzet en uitermate bekwame kennis en ervaring en kijk uit naar onze volgende groeps- golfreis naar Mauritius die we gaan ondernemen.

Dit was een reis om nooit meer te vergeten.

Helmuth van Heel

PGA  Golfprofessional

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.