Slim op reis via Scenic Travel!

Slim op reis! Scenic Travel biedt je een ontspannen en goedkoop begin van de vakantie aan met parkeerplaatsen en hotels bij lucht- en cruise havens door heel Europa. Alle parkeerplaatsen zijn gereserveerd en hebben hoge veiligheidsstandaarden waar wij ook garant voor staan. 

Slim op reis met parkeren & vliegen:

Je parkeert je auto op één van de vele parkeerplaatsen naar keuze die Scenic Travel aanbiedt bij de luchthaven. Hierna wordt je snel en makkelijk met een transfer naar de terminal gebracht, de transfer terug is ook inclusief. Een parkeerplaats op de luchthaven voor een week is al boekbaar vanaf € 36,00

Parkeren, slapen & vliegen:

Heb je een vroeg vertrek en wil je toch graag uitgerust en ontspannen aan je vakantie beginnen? Op de luchthavens bieden wij verschillende hotels aan met leuke aanbiedingen. Verder hebben de meeste hotels ook interessante kinderaanbiedingen. Mocht je nu een late terugkomst hebben en dan gebruik willen maken van de overnachting en vooraf parkeren, ook dat is mogelijk.

Valet parkeren en direct op de luchthaven parkeren:

Bij Scenic Travel kun je ook het populaire valet service parkeren boeken. Een snelle en gemakkelijke service, waarbij geen transfer van toepassing is. Ook heb je de mogelijkheid met Scenic Travel om bij verschillende luchthavens direct op de luchthaven te parkeren.

Parkeren & cruise en/of parkeren, slapen & cruise:

Het is ook mogelijk om bij verschillende cruise havens in heel Europa te parkeren bij Scenic Travel. Je hebt hierbij de keuze om je auto zelf te parkeren of het populaire valet service te boeken.

Luchthaven lounges:

Scenic Travel biedt ook toegang aan tot luchthaven lounges wereldwijd, waar je de wachttijd kunt doorbrengen na de check- in of tijdens een langere transfer op een veel leukere manier dan op de overvolle wachtruimtes van de luchthaven. De lounges zijn incl. koude en warme maaltijden, frisdranken en alcoholische dranken, wifi, relax stoelen en speciaal voor de kinderen een speelhoek. In sommige lounges is het ook mogelijk om gebruik te maken van extra services zoals bijvoorbeeld de badkamer om jezelf op te frissen. Lounges zijn al boekbaar vanaf € 23,00 voor drie uur.

Waarom deze extra services via Scenic Travel?

  • Aantrekkelijke prijs kwaliteitsverhoudingen
  • Hoge veiligheidstandaarden
  • Gegarandeerde gereserveerde parkeerplaatsen
  • Transfer is altijd inclusief
  • Leuke en interessante hotelaanbiedingen
  • Vaste prijzen voor al deze (geboekte) producten

Contact ons voor de mogelijkheden

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.