Spanje rondreizen

Spanje rondreizen via Scenic Travel, Zoetermeer

Heerlijke tapas in elk Spaans dorp of stad

Spanje rondreizen:

Spanje is al jarenlang de nummer één vakantiebestemming van de Nederlandse en Belgische reizigers. Men gaat naar Spanje vanwege het heerlijke klimaat, het heerlijke eten en de relaxte sfeer. Wie verschillende streken, steden en eilanden van Spanje bezocht heeft weet dat het land een groot aantal gezichten heeft en dat iedere streek of stad haar eigen charme heeft.
Voor de stedenreizen gaat men naar de steden zoals Barcelona, Valencia, Madrid en Sevilla. Deze steden doen het goed als stedenreizen en vrijwel de gehele Spaanse kust en alle eilanden zijn erg in trek als zomer- en winterzonbestemming.

Een groter wordende groep mensen ontdekt Spanje ook voor sportieve, culturele, golf of andere soort vakanties. Zo is Spanje erg in opkomst voor rondreis / culinaire / welness / relaxvakanties. Geen massa’s toeristen, maar wel een groeiende belangstelling binnen de verschillende niches. 

Tijdens de Spanje rondreizen kunnen wij u de mooiste, de meest unieke en onvergetelijke plekken bieden. Wij zijn maatwerk specialisten en hebben al een enig aantal reisvoorstellen mogen opstellen voor onze klanten. U heeft keuze uit al opgestelde reisvoorstellen die naar uw wensen, uw vakantieperiode, reisgezelschap, budget kan worden aangepast. Wij inventariseren uw wensen aan de hand van het door u gekozen reisvoorstel. U ontvangt dan van ons uw op maat reisvoorstel.

Een selectie uit de Spanje reisvoorstellen: de reisvoorstellen betreffen de route en (mogelijke) activiteiten, de gedetailleerde informatie zoals accommodatie, afstanden, activiteiten en prijzen volgen zodra wij uw wensen en voorkeuren in het voorstel hebben opgenomen.

Andalusië

Proef de heerlijke producten, geniet van de unieke feesten, bekijk de indrukwekkende monumenten of trek door de zeer gevarieerde natuur. Naast deze activiteiten en bezienswaardigheden aangevuld met de geschiedenis en cultuur maakt Andalusië een bestemming om zeker eens te bezoeken.

 

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.