Avontuurlijke safari’s met comfortabele trucks  

Avontuurlijke safari’s met comfortabele trucks

Waar start je nu met vertellen over een van de meest avontuurlijke safari ervaringen. Elk safari “minded” land heeft zijn eigenaardigheden, wildpopulatie, bezienswaardigheden, cultuur, flora en fauna en landschappen. Met Africa4Us beleef je daadwerkelijk het unieke safarigevoel, reizend in een van de best voorziene en zeer comfortabele safaritrucks.

Of je nu met een van de “Accommodated” of “Camping” tours meegaat in een van de 6 aangeboden landen in zuid- en oost Afrika. Geniet van 1 van de meer dan 22 verschillende tours met verschillende vertrekdata. Een ding is zeker, je zal genieten vanaf het moment dat je start met de tour tot het moment van afscheid nemen en een tot een lange tijd daarna. Je zal gaan houden van alles wat deze tours zo uniek maakt, de rust, stressloos, het gezelschap, de professionele begeleiding, de landschappen, de verzorging, de activiteiten, de bezienswaardigheden, de lokale bevolking en natuurlijk de vele dieren die je tijdens deze tours zult zien en ervaren.

Africa4us truck and crew

Er is zoveel om op te noemen en om over te vertellen, ik persoonlijk heb veel in Afrika mogen reizen en genieten. Ik ben zeer verheugd dat ik nu als Africa4Us vertegenwoordiger in Europa mijn verhaal mag doen uit naam van Africa4Us. Een bedrijf dat inmiddels zijn sporen heeft verdiend in Afrika, een bedrijf wat al meer dan 19 jaren safari’s organiseert. Zoekend naar de juiste agenten en soulmates die met mij kunnen uitdragen naar de safariliefhebbers wat een safari georganiseerd en begeleid door Africa4Us nu eigenlijk is.

Graag zouden wij je meer willen vertellen over alle mogelijkheden in de aangeboden landen met de tientallen tourmogelijkheden. Wij streven ernaar om onze klanten de ervaring van een safari op het hoogste niveau te bieden.

Dankie en ons hoop om u te sien op een van ons safari toere

Ronald Franken – Africa4Us

Interesse in een avontuurlijke safari of wil je meer informatie? 

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.