Een verkeersboete ontvangen na je vakantie? Wij vergoeden de kosten

De verkeersregels in het buitenland zijn voor velen onbekend terrein. Het overkomt iedere vakantieganger weleens dat er een verkeersboete op de deurmat valt na een vakantie met de huurauto. 

Wij begrijpen als geen ander dat dit vervelend kan zijn. Daarom hebben wij een nieuw servicepakket ontwikkeld: het all-in Boete Included, dat vanaf vrijdag 1 april te boeken is.

Ben jij op een bijzondere plek stil gaan staan om de omgeving verder te voet te verkennen of ben jij nietsvermoedend een straat in gereden waar je eigenlijk niet met de auto mocht komen? Met het nieuwe all-in BoeteIncluded pakket, willen we ervoor zorgen dat jij thuis nog steeds met plezier terug kan denken aan de bijzondere momenten met de huurauto. Hoe we dat doen? Wij vergoeden jouw verkeersboetes.

boetes-sunny-cars-vergoedt-kosten-1

Boete Included

Bij het all-in BoeteIncluded servicepakket is het volgende inbegrepen:

  • Vergoeding van maximaal 3 verkeersboetes per vakantie;
  • Vergoeding van maximaal Euro 300 aan verkeersboetes per vakantie;
  • Standaard flitsermelding in de huurauto’s in landen waar het is toegestaan;
  • Een brochure over de verkeersregels van het betreffende vakantieland.

Het all-in BoeteIncluded servicepakket is via onze website apart bij te boeken en kost Euro 4,00 per dag. Dat kan al voor de populaire vakantielanden Spanje, Portugal, Italië, Duitsland en Nieuw-Zeeland. Andere landen volgen mogelijk later. Uiteraard staan wij niet in voor het verliezen van het rijbewijs ten gevolge van extreem rijgedrag.

Bekijk ook onze andere unieke servicepakketten:

Premium pakket
Express pakket
Geen Waarborg

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.