Waarom een cruise maken?

Waarom een cruise maken?

Ik heb onlangs een producttraining bijgewoond bij MSC cruises, interessant en cruises biedt zoveel meer dan alleen op een “ luxe” boot verblijven.

Een cruisevakantie is een onvergetelijke ervaring. Je geniet van een zorgeloze, afwisselende en luxueuze vakantie en het is goedkoper dan je denkt! Bij een cruise zie je niet alleen mooie steden en bezienswaardigheden, de reis naar je bestemming alleen al is een hele beleving. Aan boord worden de meest uiteenlopende activiteiten georganiseerd. Van sporten, shows en shoppen tot kunstveilingen bijwonen; er is voor elk wat wils.

Afwisseling

Een groot voordeel van een cruise is dat je meer dan één plaats kan zien. In tegenstelling tot een gewone vakantie, kan je met het cruiseschip vijf of meer verschillende bestemmingen in één vakantie bezoeken. Ideaal dus voor wie van afwisseling houdt en meer van de wereld wil zien!

Ontdek de verborgen pareltjes wereldwijd zonder je koffer steeds uit te hoeven pakken! 

All-inclusive en luxueuze vakantie

Wanneer je een gewone vakantie plant, moet je zelf voor alles zorgen. Je moet een hotel vinden, routes plannen, restaurants zoeken, activiteiten plannen en meer. Het grote voordeel van een cruise is dat alles voor jou geregeld wordt.

Je krijgt uitstekende maaltijden in de verschillende restaurants van het schip. Dag en nacht zijn er tal van leuke activiteiten aan boord. Vaak is ook de bezichtiging van de toeristische plaatsen aan land al voor je gepland. Je hoeft je dus over niets zorgen te maken en je kan lekker ontspannen. Een ander voordeel hiervan is dat de prijs ook all-inclusive is. Je hele verblijf, het vervoer zelf en alle activiteiten zijn in de prijs inbegrepen. Daardoor is het dus uiteindelijk helemaal niet zo duur als veel mensen denken. Het enige waar je nog extra geld voor moet voorzien, zijn de fooien voor het personeel en de eigen persoonlijke uitgaven.

Activiteiten aan boord

Een cruise is veel meer dan enkel een luxe schip dat je van de ene plaats naar de andere brengt. Aan boord heb je tal van activiteiten waardoor je tijd op het water gegarandeerd een succes wordt. Er is voor ieder wat wils. Je kan ontspannen in de zon, fitnessen, zwemmen, tennisssen of minigolf spelen. Maar ook naar de bioscoop gaan, shows bekijken, danslessen volgen, genieten van een massage of je geluk beproeven in het casino behoren tot de mogelijkheden. Door de grote waaier aan activiteiten is een cruise ook ideaal voor gezinnen. Er zijn zelfs cruises die speciale gezinsactiviteiten organiseren. De kinderen jong en oud vermaken zich voor de volle 100%, ze hebben de vakantie van hun leven. Wat een ervaring.

Nog geen cruise geboekt? Neem eens vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden. Wij sturen je graag een onafhankelijk persoonlijk cruise reisadvies toe.

 

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.