Sun in your heart and smile on your face

Van 30 juli t/m 19 augustus 2018 met Africa4us een fantastische tour gemaakt van Kaapstad naar de hoofdstad van Zambia, Livingstone. Geboekt als campingtour maar onderweg nog mogelijkheden gehad om up te graden naar een lodge. Vooral de eerste nachten waren koud en dus kwam de upgrade prima uit. Vertrokken vanuit Kaapstad door naar Namibië om via het Etosha Wildpark en Windhoek Botswana in te rijden. Dwars door dit fascinerende land waar we vele dieren mochten spotten, ja ook de Big Five. Daarna de grens over naar Zambia waar we de reis afsloten met een bezoek aan de Victoria Watervallen.
De begeleiding tijdens de tour was super. Truck (geen bus) driver Alisha was zeer ervaren en een rustige chauffeur die op de soms zeer slechte wegen er toch weer voor zorgde dat we heelhuids op onze bestemming aan kwamen.
Wendy, onze gids was een kanjer. Zij heeft ons heel veel informatie gegeven over alles wat we tegen kwamen in deze tour. Naast gids zijn, was ze ook een uitstekende kok. Elke dag vers en gevarieerd eten zowel in de ochtend als tijdens de lunch en het avondmaal. Elke dag werd afgesloten met een kampvuur met een drankje. 
Als reisadviseur heeft Ronald Franken een uitstekend stukje werk afgeleverd. Alles wat we met hem besproken hadden (extra excursies, upgrades, slaapzakken e.d.) was ook allemaal top geregeld. Niets aan het toeval overgelaten en dat maakte deze reis tot een geweldige vakantie. Oh nee dat is niet juist. Tijdens de tour is de slogan ontstaan: IT’S NOT A HOLIDAY; IT’S AN ADVENTURE en dat was het zeker. Wendy, Alisha en Ronald bedankt voor deze onvergetelijke trip in Afrika.

Jeannet, Hans en Leon Coumou – Zoetermeer

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.